Pretraga
Vaša korpa (0)

Politika privatnosti

DOSTAVA INFORMACIJA VALKIRA IZDAVAŠTVU

Mi pažljivo čuvamo Vaše lične informacije u bazi podataka VALKIRA IZDAVAŠTVO samo ako nam ih Vi lično dostavite. Ako su Vaše informacije javno dostupne na internetu ili drugom mestu, i njihovo čuvanje je u skladu sa zakonom, takođe ćemo ih čuvati. Na primer, ako kupite proizvod, možemo sačuvati Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj kreditne kartice, broj računa, email adresu i slično. Takođe, zadržavamo pravo da sačuvamo informacije kao što su vrsta web pretraživača, URL sajta sa kog ste došli do nas, naziv internet provajdera ili ISP, informacije o operativnom sistemu koji koristite, internet protokolu, IP adresi.

KOMUNIKACIJA SA VALKIRA IZDAVAŠTVOM

Kada komunicirate s nama putem web sajta, zadržavamo pravo da sačuvamo sve informacije koje nam dostavite.

UPOTREBA VAŠIH PODATAKA OD STRANE VALKIRA IZDAVAŠTVA PRODAVNICE

Lične informacije koristimo primarno za naše interne potrebe, kao što su podrška, održavanje, analiza i unapređenje usluga VALKIRA IZDAVAŠTVO PRODAVNICE i web sajta, ispunjavanje zahteva korisnika za informacijama, proizvodnju i isporuku proizvoda koje ste naručili, kao i pružanje korisničke podrške.

Ostale informacije koristimo za praćenje upotrebe web sajta VALKIRA IZDAVAŠTVO i za druge interne potrebe, kao što su pružanje usluga, održavanje, analiza, nadogradnja i poboljšanje usluga na www.valkiraizdavastvo.rs. Nećemo otkriti Vaše lične informacije trećim licima bez Vašeg odobrenja.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Kada dobijemo Vaše lične podatke, koristimo komercijalno isplative alate da bismo ih zaštitili od neovlašćenog pristupa ili prikazivanja. Međutim, ne snosimo odgovornost za sigurnost Vaših podataka u slučaju grešaka u prenosu podataka, neovlašćenih hakera ili činilaca van naše kontrole i nadležnosti. Vaša privatnost je važna, ali nijedna metoda prenosa ili skladištenja informacija nije potpuno sigurna.

KOLAČIĆI I TRAKERI (WEB SLIKE)

Kolačići su mali fajlovi smešteni u memoriju Vašeg računara, obično na hard disk. Većina web sajtova koristi kolačiće. Mi ih koristimo kako bismo pratili upotrebu VALKIRA IZDAVAŠTVO PRODAVNICE i usluga koje nudimo, unapređivali korisničko iskustvo i omogućavali Vam da se ulogujete i koristite usluge na www.valkiraizdavastvo.rs.

BEZBEDNOST

Bezbednost Vaših ličnih informacija je od suštinskog značaja za nas. Prilikom unošenja osetljivih podataka kao što su brojevi kreditnih kartica ili JMBG u naše registracione ili obrasce za naručivanje, koristimo SSL protokol i druge odgovarajuće protokole za zaštitu podataka. Iako se pridržavamo generalno prihvaćenih industrijskih standarda zaštite ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

PRISTUP SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Možete pristupiti drugim sajtovima direktno sa našeg web sajta. Molimo Vas da imate na umu da politika privatnosti VALKIRA IZDAVAŠTVO PRODAVNICE ne važi za ove druge sajtove. Ne možemo kontrolisati kako treća lica koriste informacije koje im pružite, pa pre nego što pružite informacije ili koristite takve sajtove koji nisu deo www.valkiraizdavastvo.rs, detaljno pregledajte njihovu politiku privatnosti.

ZAŠTITA DECE

Usluge VALKIRA IZDAVAŠTVA namenjene su korisnicima starijim od 13 godina, i nećemo koristiti lične informacije dece mlađe od 13 godina. Ako saznamo da imamo takve informacije, obrisaćemo ih iz naše baze podataka. Posetioci između 13 i 17 godina mogu koristiti VALKIRA IZDAVAŠTVO usluge pod nadzorom roditelja ili staratelja. Roditelji ili staratelji mogu zahtevati deaktivaciju naloga ili brisanje ličnih informacija iz naše baze podataka i prekinuti komunikaciju sa nama.

PREKID KOMUNIKACIJE SA VALKIRA IZDAVAŠTVO PRODAVNICOM

Pravimo mogućnost otkazivanja upotrebe Vaših ličnih informacija u određene svrhe. Na primer, ako ste platili uslugu ili proizvod i ne želite primati dodatne informacije ili marketinški materijal od nas, možete nas kontaktirati ili označiti u obrascu za naručivanje. Ako više ne želite primati naše novosti i promotivne materijale, možete nas obavestiti putem emaila info@valkiraizdavastvo.rs ili putem kontakt forme.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, pa se kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. U nijednom trenutku podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja, VALKIRA IZDAVAŠTVO će izvršiti povraćaj sredstava isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.